Public Meeting

Grow Business

&

Create jobs

in

St Monans

A Public Meeting at the Town Hall StMonans 26th Aug 2014 7.30pm

Hear about the StMonans Regeneration Initiative that will help StMonans grow an economy that will support all local businesses creating jobs in the community.

Hear about our potential new on line project.

Hear about plans for the restoration of the harbour area.

Contribute to the discussion.

 

Doors open 7pm

Letter received

I am writing to say how impressed we were during our holiday in St.Monans last week.

We thought the Burgh was beautiful – so very neat and tidy everywhere, with beautiful flowers and plants.  I read somewhere there are litter pickers which seems an excellent idea. The Wellie Garden is amazing and something we’ve never seen before.  We were ashamed to think that this type of community effort could not happen here in our town.  For one thing not all, but some of the younger element of the town, would destroy such a thing whether through boredom or for dare or devilment.

There has actually been correspondence in our local paper this week complaining about the lack of floral displays in our town – not that many years ago we were winning Britain in Bloom.

We also thought everyone was very friendly – everyone spoke to us when we were in St. Monans or walking on the coastal paths.

We did our best to support the local Spar shop and did almost all of our shopping there – being as we were self-catering.  Janet and her colleagues were lovely giving us tips and weather forecasts!

We hope it won’t be too long before we come back.

Yours sincerely,

Irene and Mike Woollacott

Community Council Agenda 18th August 2014

Notification of agenda for meeting of the Burgh of St Monans and Abercrombie Community Council to be held on Monday 18th August 2014 at 7.30 pm in Mayview Hotel Function Suite.

 

AGENDA

1 Welcome and Apologies 4 mins 7.34
2 Declarations of Interest 1 mins 7.35
3 Planning – including 50 Station Road 10 mins 7.45
4 Last Minutes and Matters Arising 10mins 7.55
5 Chairperson’s Report  5 mins 8.00
6 Secretary’s  Report 5 mins 8.05
7 Public Questions 10 mins 8.15
8 AOCB 10 mins 8.25
9 Close and Date of Next Meeting 5 mins 8.30